Despre CMB
SC CMB S.R.L. este  o unitate medicală  care îşi dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate  pe un suport tehnologic de ultimă generaţie, în condiţii impecabile, de siguranţă şi confort.

Fiecare an din istoria clinicii a reprezentat un moment remarcabil, o îndeplinire  a misiunii cu care am pornit la drum, în 2013: oferirea unor servicii medicale la standarde profesionale. Ne dorim să menţinem şi să îmbunătăţim sănătatea oamenilor din respect pentru viaţă, prin promovarea unor standarde înalte de practică medicală, astfel  încât clinica să devină prima opţiune pentru serviciile medicale.

Dispunem de o echipă medicală tânără, motivată, cu o experienţă vastă ce îşi dedică  viaţa în fiecare zi pacienţilor cu multă atenţie şi dăruire.

Misiunea noastră  este să tratăm fiecare pacient în parte cu multă grijă şi profesionalism şi să fim mereu eficienţi,  încercăm să creăm o atmosferă caldă şi cât mai apropiată de „ acasă”, ne dorim să fim a două familie a bolnavului pe tot parcursul şederii sale la clinică.

Valorile CMB – Empatie, Inovatie, Accesibilitate, Profesionalism, Dăruire, Îmbunătăţirea calităţii vieţii.

aaaaaaaaaaaa